Home

About Us

Terms & Conditions

Contact us

My Account

Cart Contents

Checkout

Swedish English

 
Currencies
Tell A Friend
 
Tell someone you know about this product.

Shopping cart

0 items
All prices displayed:
Inc. VAT
Change To Ex. VAT

Update

|

Checkout

Categories
 Analogue Telephone Adapter Asterisk / Digium Firewall Refurbished / Demo DECT / IP-DECT Companies Specials Gateways / Router GSM Gateway Headsets IP camera iPhone accessories IP-PBX IP Port phone IP Telephones SIP-Trunks ISDN cards Conference telephones Software Multimedia player Voip cell phones Skype Switch Tablet PC Virtual PBX VoipFax Voip accessories Wi-Fi Telephones
Manufacturers
Information
International orders
About Us
Terms & Conditions
About cookies
Customers / References
Product guides
RMA / returns
Become a partner
Track & Trace
Contact Us
News
Site Map
Track & Trace
Search your package online
Draytek Vigor 2910 3G router
Draytek
1,950.00 SEK
Inc. VAT

In StockGrundmodellen erbjuder alla fina funktioner som Vigor 2910-serien erbjuder doch utan var sig trådlöstnätverk eller IP-telefoni portar. Modeller passar perfekt för den som vill ha en bra säker router med QoS-stöd, innehållsfiltrering och 3G-stöd.

Vigor2910-serien är avancerade SoHo-brandväggar med många inställningsmöjligheter som ersätter trotjänaren Vigor2900-serien. De har inbyggd 4-portars 10/100Mbit-switch med möjlighet till bandbreddsbegränsning och portbaserad VLAN-stöd.

Det är den första router från DrayTek som bygger på DrayTeks senaste version av DrayOS 3, en ny kärna med många nya funktioner och möjligheter. Vigor2910 har stöd för dubbla WAN-anslutningar genom att förvandla LAN port 1 till WAN port 2, vilket ger stöd för lastbalansering för båda anslutningarna. Man kan även definera egna lastbalanseringsregler för att rikta trafiken till den ena eller andra porten. För den som vill använda WAN 2 som backup finns även stöd för en sådan finess.

Brandväggarna i Vigor2910-serien är enkla att installera och ger ett mycket bra skydd för ditt nätverk med hög genomströmning som garanterar att du får nytta av din uppkoppling även med allt skydd påslaget. De har möjlighet till egendefinierad paketfiltrering. Anti-spoofing-skydd finns inbyggt. Vigor2910 skyddar mot diverse DoS-attacker från Internet som enkelt ställs in i användargränssnittet.

För att höja den interna säkerheten finns även möjlighet att blockera tjänster som Skype, MSN, BitTorrent Gnutella m.m. Tillsammans med den nya objektorienterade brandväggen får nu administratören helt nya möjligheter att skapa filter utifrån funktion istället för enbart enkla filter.

En Vigor2910-brandvägg är perfekt för att ha egna servrar på internt nätverk som skall vara tillgängliga för omvärlden. Med Quality of Service (QoS), som man kan ställa in på både IP-nivå och/eller port-nivå, kan man säkerställa att flödet fungerar genom brandväggen.

Inbyggd accelererad VPN-server stöder protokollen IPSec, PPTP och L2TP over IPSec. Den kan hantera upp till 32 VPN-tunnlar med alla protokollen. Med standardklienter, som följer med både Windows och Mac OS X, kan man enkelt få en säker anslutning från Internet till det interna nätverket. Med DrayTeks SmartVPN-klient ställer du enkelt in Windows för anslutning till din Vigor2910.

Vigor2910-serien stöder DES-, 3DES-, MPPE- och AES-kryptering för VPN vilket ger hög säkerhet. Både DES och 3DES är hårdvaruaccelererat vilket garanterar snabb VPN-trafik.

Med en Vigor2910-router får man en perfekt hemarbetsplats, där en enskild port kan delas in med VLAN-funktion så att man skiljer på arbetsplatsen och det privata nätverket. Med de den accelererade VPN-trafiken ger användaren möjlighet att uttnyttja arbetsplatsen bra.

Med Vigor2910s USB-port kan man förutom att ansluta en USB-skrivare även ansluta ett Huawei 3G-modem som alla svenska operatörer erbjuder. Med hjälp av den programvara, från version 3.0.6, får du tillgång till ett andra WAN i form av 3G-modem. Vigor2910 kan nu fungera som en 3G-router och koppla upp sig mot alla svenska operatörer.

Vigor2910 har också för USB-modem från Option ICON och Telstra HSDPA USB Modem. Dessa modem fungerar på samma sätt som Huawei USB-modem. Det finns stöd för alla modem som används för av alla de svenska operatörerna inklusive Telenor och Ice.net.


Quantity      
 

A company of Voicetech Sweden AB | Org nr 556780-3050 | info@voicetech.se